Din Bolistbutik på nätet

KAFFEBRYGGARE 3-IN-1 PHILIPS SENSEO SWITCH BASE+

KAFFEBRYGGARE 3-IN-1 PHILIPS SENSEO SWITCH BASE+

1 395,00 kr

Special Price 1 295,00 kr


KAFFEBRYGGARE 3-IN-1 PHILIPS SENSEO SWITCH BASE+
Kaffebryggare HD6594/60 Philips
En kopp, en mugg eller en kanna
HD6594/60 SENSEO Switch 3-in-1 i svart design är den enda 3-i-1-kaffebryggaren för både bryggkaffe och Senseo kaffepads. Brygg en stor kanna av ditt favoritbryggkaffe för att dela med andra, eller drick en kopp med ett fint cremalager från någon av de olika Senseo-blandningarna.

TripleBrew
Drick kaffet när det är som bäst. TripleBrew-teknik garanterar att varje kopp eller mugg Senseo-kaffe och varje kanna bryggkaffe bryggs perfekt med rätt tryck, rätt temperatur och rätt mängd vatten. Med gränssnittet med tre knappar kan du brygga en kopp, en stor mugg och en kanna med en enda knapptryckning.
Val av intensitet för mjukt kaffe i stor kopp och intensivt kaffe i liten kopp
Förutom en stor kopp mjukt, härligt SENSEO-kaffe kan du även välja att brygga en mindre kopp starkt kaffe. Tryck bara två gånger på koppknappen för ett liten kopp intensivt SENSEO-kaffe.
En kopp eller mugg på mindre än en minut
Med den här Senseo-kaffebryggaren kan du brygga en mellanstor kopp eller en stor mugg utsökt Senseo-kaffe från kaffepads på mindre än en minut.
Crema plus ger ett utsökt och sammetslent cremalager
Det fantastiska Senseo-kapselurvalet och Crema Plus-tekniken ser till att din perfekta kopp Senseo-kaffe alltid får det finaste och mest sammetslena cremalagret.
Stort utbud av kapslar och bryggkaffe
Med Senseo Switch kan du njuta av en mängd olika blandningar och smaker på pads och bryggkaffe. Därför kan du alltid dricka det kaffe som du gillar mest.
Termoskanna i rostfritt stål
Termoskannan i rostfritt stål gör att du kan brygga upp till sju koppar bryggkaffe i ett svep, och den bibehåller temperatur och arom i flera timmar. Perfekt för en skön söndagsfrukost eller när ni är flera som dricker kaffe.
1 liters vattenbehållare
Tack vare den 1 liter stora vattenbehållaren kan du brygga upp till sju koppar kaffe utan att behöva fylla på vatten.
Auto-avstängning
Din Senseo-kaffemaskin stängs automatiskt av efter bryggningen, vilket sparar energi.
Medföljer
Till kaffebryggare HD6594/60 SENSEO Switch 3-in-1 medföljer padshållare, okrossbar termoskanna och padshållare för mugg.
Avkalkning
Kaffebryggaren Senseo påminner dig när det är dags för avkalkning. Avkalka med avkalkningsmedlet som tagits fram särskilt för SENSEO så att du får bästa möjliga smak på kaffet och förhindrar kalkavlagringar från kranvattnet.
Maskinen har testats över 10 000 gånger
Philips testar sina kaffebryggare under utvecklingsprocessen genom att brygga fler än 10 000 koppar kaffe. Det garanterar att maskinen har hög kvalitet och hållbarhet.
Beskrivning

Detaljer

Mer information

Mer information

Artkelnummer HD6594/60
Ean kod 8710103862697
Tillverkare / leverantör Philips
Recensioner