Din Järniabutik på nätet

HÖRSELKÅPA PELTOR WS5 ALERT MRX21AWS5

HÖRSELKÅPA PELTOR WS5 ALERT MRX21AWS5
3 695,00 kr

Tillgänglighet: Lagervara

HÖRSELKÅPA PELTOR WS5 ALERT
Peltor WS Alert XP är ett nytt aktivt hörselskydd med medhörning, FM radio och Bluetooth, för kommunikation med annan bluetoothenhet (mobiltelefon, laptop, kommunikationsradio) på upp till 10 meters avstånd. Full duplex.

Med Peltor WS Alert XP får du ett hörselskydd som ger dig möjlighet att:

Lyssna på din egen musik trådlöst genom att streama eller lyssna på dina MP3 filer i telefonen eller datorn. Stereoljudet kommer ur nya uppgraderade högtalare med bra basåtergivning för att göra musiken rättvisa.

Prata i telefon i bullrig miljö. Förutom att din hörsel skyddas kan du prata i telefon i bullrig miljö tack vare den effektiva bullerdämpande mikrofonen som gör att den du pratar med hör din röst tydligt och klart, men inte omgivande buller, även där ljudnivån är mycket hög.

Nivåberoende funktion, medhörning. Kåporna dämpar bullret runt omkring men släpper igenom svagare ljud som varningssignaler och tal så att man kan prata obehindrat med någon i närheten i vanlig samtalston. Medhörningen förstärker de svagare ljuden så att du hör dem bättre än om du inte haft kåporna på dig. Volymen på medhörningen kan dessutom höjas eller sänkas. Medhörningen gör att du inte blir avskärmad från din omgivning och kan användas samtidigt som du pratar i telefon eller lyssnar på radio eller musik.

Den uppgraderade radiokretsen ger dig utmärkt mottagning av FM radio med supersnabb kanalsökning och minnesfunktion för 4 sparade radiokanaler.
Beskrivning

Detaljer

Tekniska data
Trafik: Duplex
Räckvidd: ca 10 m (0 dBm)
Batterier: 2 st 1,5 V AA
Drifttid: Standby ca 2000 h och tal ca 70 h.
Mer information

Mer information

Artkelnummer 158058
Ean kod 7318640062733
Tillverkare / leverantör 3M
Recensioner