Din Järniabutik på nätet

GASOLGRILL WEGRILL IN & OUT

GASOLGRILL WEGRILL IN & OUT
7 995,00 kr

GASOLGRILL WEGRILL IN & OUT
WeGrill In & Out är gasolgrillen som du kan använda både inom och utomhus. Tack vare grillens konstruktion så droppar inget matfett ner på dom varma källorna och på så sätt uppstår ingen rök eller dålig lukt. Använd den som en stämningshöjande bordsgrill eller på din uteplats/balkong (även inglasade). Grillen levereras i en snygg och praktisk väska som gör att grillen är optimal att ta med på t.ex. utflykten, i husvagnen eller i båten.

WeGrill In & Out är utrustad med en brännare bestående av 3 st keramiska infraröda plattor och uppnår en tillagningstemperatur av 850°C inom bara några minuter. Den infraröda strålningen bearbetar enbart den fasta materian och på så vis sparar det mesta av vätskan som ger köttet en smakhöjande saftighet och
mjukhet som hos Steakhouse restauranger. Tillagningstiden blir kortare och därför behåller man det mesta av proteiner och vitaminer som annars steks bort vid en traditionell grillmetod. WeGrill In & Out är dessutom utrustad med en tändsäkring som stänger av tillflödet av gasol om lågan skulle slockna. Därför är WeGrill In & Out också godkänd för inomhusbruk. WeGrill In & Out kan enkelt demonteras och packas ned i en medföljande väska vid behov. Grillens alla lösa delar förutom den övre delen där brännaren är placerad går att diska i diskmaskinen vid rengöring. Tack vare att den infraröda strålningen kommer ovanifrån, droppar inget fett ned på varma källor som kan orsaka rök eller dålig lukt.

Beskrivning

Detaljer


Bredd - 490 mm
Djup - 310 mm
Höjd - 400 mm
Brännare - 1 st 3 st keramiska plattor
Tillagningstemperatur - 850°C
Effekt -3,5 Kw
Gas - G30/G31
Tryck - 30 mbr
Förbrukning - 276 g/h (LPG)
Vikt - 10 kg
Certifikat - CE
Gasolgrill - Propan
Mer information

Mer information

Artkelnummer IN&OUT17SE
Ean kod 8057018040247
Tillverkare / leverantör Wegrill
Recensioner